Inrichting, Kleuradvies, Kunst in het interieur

Inrichten van een appartement in Rotterdam met kunst en kleuradvies.

Inrichting appartement Rotterdam

Een jong werkend stel gaat samenwonen en wil een fris modern en ruimtelijk appartement maken van een samenvoeging van diverse meubelen. De lichtbruine laminaatvloer blijft, evenals de ecru met antraciet bank. De muren, het kleed, het tv-meubel en de stoelen worden eveneens een tint wit. Ook wordt er een wit schilderij gekozen. De tafel heeft een beuken tafelblad. De grote spiegel vangt nog veel van het licht dat door de ramen op het zuidoosten valt.

Kunst in het interieur

Er wordt gekozen voor een licht schilderij dat bestaat uit diverse subtiele wittinten. Het is 100 x 100 cm en duidelijk aanwezig door het formaat maar het verliest aan expressie als het op een witte muur geplaatst wordt. Ook dreigt de kamer saai te worden door al het wit. zo komen wij bij kleur:

Kleuradvies

Om het hele interieur sprekender te maken, het schilderij te laten uitkomen en het toch licht en fris te houden komt er een licht antiek blauwe kleur op de muur: Skylight, nr 205 van Farrow & Ball. Deze milde kleur komt verder in het appartement terug in accessoires als kaarsen, een kleedje en zeepflacons in badkamer en handdoeken in de slaapkamer.

Related Projects