Inrichting, Kleuradvies, Kunst in het interieur

nieuwe inrichting woonkamer

Zin in een heel andere sfeer

De bewoner was ooit snel in het appartement getrokken en liet veel al aanwezige spullen onveranderd. Pas na een poosje ontstond het verlangen er meer een eigen sfeer aan te geven; meer vintage, minder strak, meer bohemien, zachtere kleuren.

Het begon met de keuze voor een kelim vloerkleed in wat heldere kleuren. Omdat het vloeroppervlak groot is werd er al snel gekozen voor twee kelims, die redelijk met elkaar matchten. Dat werd de basis voor de verdere aankleding van de ruimte.

Het donkergeel van de muur achter de bank werd overgeschilderd in een zachte warme roze: ..van Farrow and Ball. De milde groene kleur op de andere muur kon blijven.

De donkergrijze strakke bank, het donkergrijze kleed en de zwarte designstoel maakten plaats voor een beetje blauw-petrolkleurige bank met chaise longue en de kelims en daarop en vintage schapenleren stoel in een warme roodbruine tint.

Gaandeweg werd het geheel nog aangevuld met koperkleurige bijzettafeltjes en bronskleurige accenten. Zo ontstond er een lichter, warmer en speelser geheel, meer bij de bewoner passend.

Ook het moderne donkere schilderij maakt plaats voor een heel andere afbeelding.

Related Projects